Våra konsulter

Vi erbjuder sedan 2014 dedikerade konsulter med bred kompetens inom områdena systemutveckling, webbutveckling, innehållsproduktion och grafisk design. Vi kan utföra arbetet från vårt kontor vid Odenplan eller på plats i era lokaler.

trött på dyr och tråkig webb?
hyr din hemsida hos oss.

Inga startkostnader

Istället för att lägga massor av tid och pengar på en webbyrå för att få igång en hemsida tar Nevermind Media bara betalt för driften av sidan. Man gör alltså inte av med en krona förrän siten ligger uppe och man kan avbryta sin prenumeration när som helst.

Skräddarsytt utseende

Vi på Nevermind Media tror på att en hemsida ska återspegla företaget. Vi tror också på att ditt företag är unikt och att det ska synas. Vi använder oss därför inte av några standardmallar när vi bygger er hemsida utan vi gör det skräddardytt för varje kund. Er dedikerade kundansvarig intervjuar er och tittar på tidigare marknadsmaterial och utifrån det skapar vi ett förslag på en webplats.

Mobilanpassad

Självklart måste er hemsida fungera bra på både dator, platta och mobil. Hemsidorna som designas av oss på Nevermind Media är responsiva för att alltid visa er från er bästa sida!

Innehållsproduktion ingår

Som ett sista steg för att skapa en 360 ° tjänst är att vi hjälper till att ta hand om och uppdatera er sida inte bara med nya funktioner men också med nytt innehåll. Allt ni behöver göra är att skicka ett mail till er kundansvarig så ordnar vi resten.

Drift och uppdateringar

Vi på Nevermind Media tar fullt ansvar för att er hemsida är uppe och fungerar som den ska. Vi har 24/7 övervakning på er site och är beredda att rycka in när som helst.